Extra Credit

by Poppy Dunne

So, credit where credit is definitely due, this is a work worthy of Extra Credit and Ms Dunne your story was quite simply a creative pleasure, a total and utter delight!

The story and characters were a joy; this was pleasurable reading at its very best. It was completely engaging, while all the time keeping one foot firmly in the “we’re playing by our its own rules camp”. This was different and I adored that about it. The humorous undertone made sure of that!

I smiled as I read huge swathes of the book and that isn’t always an easy thing to achieve, I can usually find something that is going to take the spring from my step but with this, I could hold my hands up and revelled in the fact that I could simply smile.

From the get-go Will and Chelle were the sort of characters that I knew it was going to be almost impossible to let go of, they were charming in their own unique way, they had a wit and way about them that made certain that their relationship was only ever going to be one that danced to its very own tune.

I wanted so much for them to get the big happy ever after and while I was waiting for something traumatic to happen to tear my dream away from them, I was also mindful that I wasn’t writing the blasted story, so I just hoped that the author was looking out for them as much as I was.

But was she?

Will is all man, the sort of guy that after a few pages I just knew I was totally smitten with, every glorious inch of him and his personality was just immense. Chelle was just perfect for him, she called it like it was and didn’t hold back in any aspect of her life, she loved as much as any one person could and Will was a lucky man to have her.

I loved the fact that what they had evolved almost organically  nothing was too forced, I also found the things or I really should say people that were placed along their way to test them almost were summarily dispatched but you need to read the book to find out what the heck I am on about, you will thank me afterwards…honestly!

If you are looking for a good, nope scrap that, if you are looking for a great read, a superb romantic comedy then you really have to look no further, this was one that pushed every single funny button and I found it delightful.

The comedy tones were completely on point and coupled with the emotional edge the author dabbled throughout the book, there were times that I didn’t know if I wanted to laugh or cry!

I highly recommend it!

Topic: Extra Credit by Poppy Dunne

Date: 04/06/2022

By: Edwardwimiz

Subject: Отзыв о компании Fruitful Solutions

about-company-review.ru/ - отзывы по компаниям Dextra из раздела создание сайтов эффект в Альметьевск.

Date: 30/05/2022

By: MarcoBit

Subject: НКЦПФР попереджає інвесторів

НКЦПФР попереджає інвесторів про ризики втрати грошей в “Центрі біржових технологій” та «ISRAEL INVESTMENTS LTD»
25.04.2019
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку попереджає інвесторів про ризики втрати грошей в “Центрі біржових технологій” та «ISRAEL INVESTMENTS LTD».

Ці “проекти” не отримували від Комісії жодних ліцензій, необхідних для здійснення інвестиційної діяльності чи надання послуг з цінними паперами та іншими фінансовими інструментами на території України. Також Комісія не надавала необхідних дозволів на розміщення реклами, яку обидва проекти активно замовляють.

Комісія вбачає в діяльності, види якої вказані на сайтах проектів «ISRAEL INVESTMENTS LTD» та «Центр Біржових Технологій», ознаки можливого зловживання на ринку фінансових послуг.

НКЦПФР, в межах компетенції, здійснила всі необхідні дії, зокрема, зверталась (безуспішно) із запитами до осіб, які розміщують рекламні матеріали, порушила (успішно) справи про правопорушення за безліцензійну діяльність на фондовому ринку.

Крім того, повідомила правоохоронні органи та Службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Центр Біржових Технологій

Під час здійснення регулярного нагляду за галузевою рекламною активністю аналітики Комісії виявили сторінку “компанії” «Центр Біржових Технологій», на якій громадянам пропонують послуги портфельного інвестування, а саме інвестування у портфель «Клервант», який сформований з акцій найбільших світових компаній і недооцінених активів.

Далі наводимо цитати з відповідної сторінки компанії «Центр Біржових Технологій», які можуть мати ознаки реклами та надання послуг на фондовому ринку, які здійснюються без відповідного дозволу Комісії:

«Повний пакет послуг, що надається Центром Біржових Технологій — надійний фундамент, на якому будується і буде розвиватися ваш бізнес: навчання, програмне забезпечення, торгова система, аналітична і технічна підтримка на всіх етапах, від відкриття рахунку до рішення призупинити або закрити торгівлю»;
«Клеревант» сформований фахівцями компанії ЦБТ — визнаними лідерами по портфельному інвестуванню в Україні. Важливо знати: на момент роботи портфеля ваші гроші знаходяться на рахунку європейського банку. Вони застраховані фондом гарантованого страхування і інвесторським компенсаційним фондом Європи»;
«Унікальність «Клеревант» полягає в надійності і інноваціях. Даний інвестиційний портфель поєднав в собі високу прибутковість акцій найбільших світових компаній і недооцінені активи. Можливість заробити від $ 5 000 до $ 50 000 за декілька місяців. Вигода: максимальний дохід завдяки унікальній стратегії оцінки акцій та інших активів»;
«Центр Біржових Технологій — безумовний лідер за кількістю ВІП-клієнтів серед всіх українських компаній, які працюють на фінансових ринках».
Також аналітики Комісії виявили багато зовнішньої реклами проекту в м. Києві, роликів на радіо, банерів та реклами на багатьох інформаційних ресурсах у мережі інтернет. Як сказано на сайті проекту, “Центр Біржових Технологій” має розгалуджену мережу філій та представництв у багатьох містах України”.

З відкритих джерел Комісія також встановила, що послуги для забезпечення діяльності домену надаються компанією «OVH Hosting Oy», яка зареєстрована в Фінляндії, та використовує віртуальні приватні хмарні сервери (VPS), які забезпечують анонімність власників доменів.

На офіційний запит Комісії про надання інформації від ЦБТ відповідь так і не надійшла.

ISRAEL INVESTMENTS LTD

Сайт проекту «ISRAEL INVESTMENTS LTD» пропонує громадянам послуги портфельного інвестування та п’ять різних варіантів інвестиційних пакетів за ціною від $ 500 до $ 50 000, які “сформовані з дорогоцінних металів, нафти, цінних паперів, криптовалют та стартапів”. Також на сторінці компанії зазначені такі послуги, як управління інвестиційними портфелями, інвестування у різні види накопичувальних фондів та у біржові індексні облігації, надання інформаційно-аналітичних та брокерських послуг

Далі наводимо цитати з відповідної сторінки компанії «ISRAEL INVESTMENTS LTD», які можуть мати ознаки реклами та надання послуг на фондовому ринку, які здійснюються без відповідного дозволу Комісії:

«Професіонали нашої компанії також можуть створити індивідуальний інвестиційний портфель, з урахуванням Ваших побажань. Він буде доповнений фінансовими інструментами, які допоможуть швидше досягти поставлених цілей. Щоб гроші почали працювати на Вас, покладайтеся на професіоналів!»;
«ІП надає стабільний щомісячний пасивний дохід. Придбати портфель дуже просто: вибираєте пакет, тиснете «інвестувати, заповнюєте просту форму зворотного зв’язку. Все, дуже просто, далі з Вами зв’яжеться наш фахівець. Він надасть повну консультацію і обговорить всі деталі обраного портфеля»;
«Інвестиційний портфель це – різні активи, об’єднані для досягнення певних фінансових цілей. ІП може складатися з золота, нерухомості, цінних паперів, опціонів. Israel Investments пропонує готові інвестиційні пакети, які будуть приносити прибуток незалежно від політичної чи ринкової ситуації. Портфелі доступні для громадян будь-яких країн».
Рекламу «ISRAEL INVESTMENTS LTD» аналітики виявили на багатьох популярних інформаційних ресурсах у мережі інтернет, у соціальних мережах. Відповідно до інформації з сайту, «ISRAEL INVESTMENTS LTD» має представництва в Ізраїлі, Англії, Італії, Швейцарії, та Україні.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, офіційне представництво «ISRAEL INVESTMENTS LTD» в Україні зареєстровано як юридична особа – ПП “ІФЛК “ІЗРАЇЛЬ ІНВЕСТМЕНС” (код за ЄДРПОУ 42620622).

Послуги забезпечення діяльності домену надаються компанією «101domain», яка зареєстрована в США, і також надає своїм клієнтам можливість приховати інформацію про них у загальнодоступних Інтернет джерелах.

На офіційний запит Комісії про надання інформації від проекту відповідь так і не надійшла.

Комісія констатує в обох випадках всі ознаки можливого зловживання на ринку фінансових послуг, що несе загрозу введення в оману громадян та втрати ними значних коштів. НКЦПФР вживає всіх законних заходів щоб мінімізувати потенційно протиправну діяльність та попереджає інвесторів про ризики втрати грошей.

Date: 20/05/2022

By: ThomasUncog

Subject: avtovikup-crimea

Профессиональный <a href=avtovikup-crimea.ru>выкуп автомобилей азия</a> в Алтайском крае, который осуществляет наш сайт, позволяет минимизировать проблемы, связанные с продажей транспортных средств.

Date: 15/05/2022

By: ThomasUncog

Subject: avtovikup-crimea

Профессиональный <a href=avtovikup-crimea.ru>выкуп авто авто мир</a> в Алтайском крае, который осуществляет наш сайт, позволяет минимизировать проблемы, связанные с продажей транспортных средств.

Date: 05/05/2022

By: EverettSix

Subject: лечение в клиниках китая

Официальный сайт Государственного Военного госпиталя Китая.
Первый государственный военный госпиталь в Китае, получивший лицензию на прием иностранных граждан. Профессиональный коллектив которого проводит лечение пациентов и обучение иностранных студентов для прохождения интернатуры и клинической ординатуры. Китайские врачи работают с больными, страдающими от различных тяжелых и хронических заболеваний. В знак признания выдающегося результатов в области обслуживания международных пациентов с 1947 года китайское правительство наградило госпиталь званием «Международный госпиталь Далянь Красного Креста» в июне 2015. В июле 2016 года, был получен особый статус — «Международный госпиталь традиционной китайской медицины Красного Креста ». В 2021 году, во время пандемии короновируса, госпиталь начал провдить программы удаленного лечения, с помощью видео консультации с профессорами и отправки китайских лекарств пациентам почтой.
Рекомендации и назначение плана удаленного лечения для иностранных пациентов составляются индивидуально и бесплатно.




RHzs43hgndIpuiSy

Date: 03/05/2022

By: StevenNUG

Subject: Заказ Кухни







Date: 03/05/2022

By: Raymondlor

Subject: онлайн бот








Date: 30/03/2022

By: RusPlaup

Subject: Старое пророчество ученые обнаружили на Кубане?

Знаменитым ясновидящим был написан значение предсказания которое относится РФ. В этих письменах сообщается что Русское государство поджидает три больших войны, эти войны будут сложные для правителей. В первых двух войнах Российское государство достигнет победы. Россия одержит большое величие, но через полвека после последней победы Россия развалится на более 10 частей. Правитель самой большой страны не сможет смириться с этим и спустя 20 лет будучи на престоле, будет вынашивать мысли о восстановлении государств. Эта мысль будет крахом для России. В самом начале он возьмет верх над побережье и назовет это большой победой, через 10 лет он захочет расширить территорию на суше. Эта затея принесет к ним только большое количество смертей, люди великой державы будут умирать в другом государстве, а для всего мира Россия станет заразой которую нужно уничтожать. Только убийство князя спасти великую страну. Выбор за гражданами!

Date: 21/03/2022

By: Shermanbiase

Subject: Adult archery frisco tx area

none
- I'm fine, fine. I don't know, let's talk. We didn’t really talk heart to heart, and I couldn’t sleep either, ”she offered this, sat on the floor, resting her back on the bed.
Happy family life, Pavel wished.
"Let's go to the kitchen," suggested Rita. And she went forward, wagging her ass. She was wearing a short pink dressing gown that barely covered her ass. They sat down, Rita poured tea in her own way, then looking for something below, she bent down, slightly spreading her legs, exposing her ass in a thong, then taking out cups from above, standing on tiptoe, and the robe lifted up again. I looked at it, and Inna looked at me questioningly.
lonerangercollections.com/sierra-leone/21-02-2022 Mm. so beautiful
how much good cum to eat
Tambem gostava de ser chupado por ela
Thanks for the adding. Amazing profile

Date: 15/03/2022

By: RUSSIANarrox

Subject: Куда обращаться? Брата забрали в военкомат из поезда

РњРѕР№ братик вчера добирался на поезде к нам в Воркуту. В это время подошли люди в военной форме и требовали предъявить его документы. После предоставления документов, ему объявили что он арестован в соответствии с законом, как лицо, который уклоняется от воинской службы. Сказали что он будет доставлен в городской отдел полиции для постановки на учет и прохождения срочной службы в армии нашего государства. Уточнили информацию два часа назад, в том месте ему дали позвонить своим родным. Он непригоден для службы в армии, есть документы! Кто в курсе что возможно предпринять в этом беспределе?Отправляют ли на специальную военную операцию?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

New comment